Noxious Kft. - A környezettudatos szúnyoggyérítés elhivatottja

Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás

Intézményekben


Az általunk alkalmazott technológiákra jellemző, hogy már a kihelyezés, telepítés sem okoz  fennakadást, szakembereink akár munka közben is el tudják végezni a szükséges feladatokat, teljesen feltűnésmentesen.
Az alkalmazott csalétkek lehetővé teszik, hogy a mindennapok zökkenőmentesek legyenek, hogy ne kelljen azzal szembesülni, hogy itt éppen rágcsálóirtás folyik. A megrendelő igényeihez alakítva (pl.: gyermekek biztonsága érdekében) akár irtószermentes módszereket is bevethetünk, a védeni kívánt terület adottságaihoz igazodva.

Élelmiszeriparban


Technológiánk a HACCP rendszerbe illeszkedik, az általunk alkalmazott vegyszerek nem hagynak nyomot, a szabadon hagyott élelmiszerek nem károsodnak, így üzletmenetük az irtás ideje alatt is folyamatos lehet.

Üzemekben

 

Az olyan vállalkozásoknál is ajánlott irtást végezni, ahol a hazai szabályzás nem teszi kötelezővé. A rágcsálók szemfogai életük végéig növekszik, ezért akkor is rágnak koptatás céljából, ha nem táplálkoznak. Óriási gazdasági károkat tudnak ez miatt okozni a termékekben, berendezési tárgyakban. Nem ritkák az elektromos vezetékek megrágásából fakadó üzemzavarok és tűzesetek sem, ilyenkor derül ki, hogy a rendszeres irtás olcsóbb lett volna. Tudni érdemes azt is, hogy a nyálukban, szőrzetükön és ürülékükben található fertőző kórokozók veszélyt jelenthetnek az ott dolgozók egészségére is.

Csatornahálózatokban


A csapadék- és szennyvízelvezető csatornahálózat a közterületen élő rágcsálók általános búvóhelye, az ilyen környezetre kifejlesztett speciális irtószereink biztos védelmet adnak a város utcáit, parkjait, tereit és játszótereit általában éjszakánként felkereső és szennyező kártevők ellen.

Állattartó telepeken


A irtószert mindig zárható etetőládákban helyezzük ki, hogy a haszonállatok ne férhessenek hozzá, csak a célzott rágcsálók.

Általános


A méreg kihelyezés, csapdaállítás, lyukgázosítás, irtószeres hab alkalmazása mellett a legújabb fejlesztésű vegyszerek biztosítják, hogy sem az igen intelligens patkányok, sem a szapora egerek ne legyenek képesek tartósan megtelepedni az általunk védett helyeken.
Nyújtott hatású szereink segítségével nem csak a bejáró példányokat, hanem a teljes kolóniát szüntetjük meg, így biztosítjuk, hogy a megtisztított területet ne szennyezzék a fertőző állatok, rágásukkal kárt ne okozzanak és a hatás is hosszú távú legyen.

Rágcsálóirtási technológiáink mindazokat az élőlényeket hatásosan eltávolítja az Ön környezetéből, amelyek egészségügyileg vagy egyéb módon károsak.